Om mig

Hej! Jag heter Andreas Teodorsson och jag är personen bakom Hingst Konst & Design. Konst har länge intresserat mig, och runt 2016 började jag lära mig att måla, mestadels med digitala verktyg, men också lite med penna och papper. Jag är intresserad av djur, udda varelser, konstiga ting och blandade naturrelaterade saker. Jag är (nästan) helt självlärd, och använder för det mesta en Wacom Cintiq 16 samt programmet Krita. Online kan du oftast hitta mig under namnen hingst eller dhjarven.

Om webbshopen

Hovkluster är mitt egna företag genom vilket jag säljer min konst. Det skapades sent 2020 i Kiruna, men är nu placerat i Göteborgsområdet. I början av 2021 lanserades Hingst Konst & Design, med nytt varumärke, logga och domännamn.

Licens

All konst och foton är licenserat under Creative Commons BY-NC-SA 4.0, förutom fan-art eller annars angivet. Läs mer här vad detta betyder.

FOSS

Jag gillar också open-source mjukvara, så jag hostar Matrix (Synapse) och Jitsi Meet hos hingst.net. Båda är gratis att använda!

Miljöarbete

Alla våra produkter tillverkas i Sverige, antingen av oss själva eller via externa företag, och vi försöker så långt det går att enbart använda FSC- eller Svanenmärkta papper. Använda bläckpatroner återvinns eller skickas tillbaks till tillverkaren för återanvändning. Överblivet material och misslyckade produkter återvinns eller används på annat håll.

Återförsäljare?

Kontakta mig!

 

Picture of a horse
Häst utanför Kiruna Ridklubb

 

Hovkluster AB
Utsädesgatan 5 lgh 1422
431 46 Mölndal
Org.nr: 559296-1360
VAT/moms nr.: SE559296136001
Godkänd för F-skatt